ÇiçekFilosu Blog

DIGIDAYS’DE ÇİÇEK RÜZGARI

İstanbul Ticaret Üniversitesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen “Digidays”, muhteşem bir katılımla gerçekleşti. İstanbul Ticaret Üniversitesi Sütlüce Yerleşkesi’nde 5-6-7 Mart 2019 tarihlerinde düzenelen programa dijital alanda uzmanlaşmış 33 konuşmacı katıldı. Öte yandan, ÇiçekFilosu, bu yıl düzenlenen Digidays etkinliği, sponsorları arasında yer aldı.

Dijital dünyadaki pek çok değişimi doğrudan şirket yöneticilerinin ağzından dinleme fırsatı bulan katılımcıları bu yıl farklı bir sürpriz karşıladı. Türkiye Çiçekçiler Birliği (TÇB) Başkanı ve ÇiçekFilosu A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Başaran, “Çiçek Sektöründe Dijitalleşme” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Ayrıca ÇiçekFilosu, Çiçek Tasarım Workshop’u ile katılımcıları adeta büyüledi.

“ÇiçekFilosu olarak dijital dünyayı yakında takip ediyoruz”

Yaklaşık 250 kişinin katılımıyla gerçekleşen sunumda Başaran, 2013 yılında 400 çiçekçi ile çıktıkları dijital yolda nasıl emin adımlarla yol aldıklarını ve bugün 1200 çiçekçi ile Türkiye’nin tüm illerine hizmet verdiklerini anlattı.

Çiçekçilik sektörünün dijital dünyayla uyumu konusunda yürüttükleri çalışmalardan söz eden Başaran, “Sektörün gelişmesi ve daha iyi yerlere gelmesi adına dijital dünyanın tüm gerekliliklerini hızlı biçimde uyguluyoruz. Her yıl gerçekleştirdiğimiz eğitim seminerleriyle dijital dönüşüm konusunda yaptıklarımızı tüm üyelerimizle birlikte tartışıyor ve yeni hedefler belirliyoruz.” şeklinde konuştu.

“Kaliteli çiçekler, usta çiçekçilerin maharetli elleriyle tasarımlanıyor”

Türkiye’nin en iyi çiçekçileriyle, en kaliteli çiçekleri en özel biçimde tasarladıklarının altını çizen Başaran, “E-ticaret sitemizden verilecek siparişleri tüm arkadaşlarımız özenle hazırlıyor. Onlar bu sektörün en iyileri ve daima vatandaşlarımıza en güzel tasarımlı çiçeği sunmak için çalışıyorlar.” ifadelerini kullandı. Başaran son olarak, çiçek satışı gerçekleştiren diğer e-ticaret platformlarından en büyük farklarının kaliteli çiçeklerin usta çiçekçilerin maharetli elleriyle tasarımlanması olduğunu dile getirdi.

Konferans sırasında verilen çiçek siparişleri, sunum bitmeden adreslere teslim edildi

Sunuma katılanlar arasında yapılan çekilişle 3 kişiye hediye çiçek verildi. Henüz konferans devam ederken, hediye çiçek kazananların söyledikleri adreslere çiçekler ulaştırıldı. ÇiçekFilosu’nun oldukça hızlı biçimde siparişleri teslim ettiğini dile getiren Başaran, “Türkiye’nin her yerine, hızlı biçimde siparişleri teslim ediyoruz. Çünkü biz kocaman bir aileyiz.” dedi.

Program Kapsamında Çiçek Tasarım Workshop’u Gerçekleştirildi

Digidays’ın ilk gününde ÇiçekFilosu ekibi tarafından muhteşem bir melek kanadı oluşturuldu. Çiçeklerle oluşturulan melek kanadı için; 1500 karanfil ve 100 beyaz gül kullanıldı. Yaklaşık 2 metre boyundaki ve 1,5 metre genişliğindeki melek kanadının yapımı 1 gün sürdü. Melek kanadı çalışması katılımcılar tarafından büyük ilgiyle karşılandı. ÇiçekFilosu ekibi ayrıca, gerçek çiçeklerle oluşturulan taç yapımı ile katılımcıları adeta çiçek bahçelerine götürdü.

Öte yandan, Çiçek Tasarım Workshop Etkinliği kapsamında; teraryumlar ile özel tasarım çiçekler oluşturuldu. Digidays katılımcılarının yoğun ilgi gösterdiği çalışmada; birbirinden güzel ürünler ortaya çıktı. 

CicekFilosu

Yorum ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Most popular

Most discussed