ÇiçekFilosu Blog

Sevgililer Günü Ne Yapılabilir?

Sevgililer günü ne yapılabilir, İşte yine yeni bir 14 Şubat Sevgililer günü daha geldi çattı. Yeni yılın ilk gününden itibaren sevdiklerimize sunacağımız hediyeler konusunda düşünsel olarak arayışımız başlar. Sevgililer günü 2018 yılı için farklı bir hediye bulmak istediğinizin farkındayız. En güzelini, sürpriz olabilecek bir şey, nasıl bir hediye olmalı? Tüm bu sorular eşliğinde düşünmenize yardımcı olmamızı ister misiniz?

Sevgililer günü ne yapabilirim?

Her şeyden önce sevdiğinize sunacağınız hediye ne olursa olsun, yanında mutlaka çiçek bulunmalı, sevgililer günü hediye konusundaki olmazsa olmasınızdır çiçekler. Neden çiçekler en özel armağanlardır isterseniz biraz bundan söz edelim;

  • Çiçekler mis kokuları ile her daim etrafına tazelik yayar
  • Gökkuşağını dahi kıskandıracak güzellikteki renkleriyle adeta bulunduğu ortama ışık yayar
  • Çiçeklerle karşılanmak herkesi onurlandırır ve gururla kabul edilecek varlıklardır.
  • Görsel birer şölen sunar çiçekler, rengarenk dokuları sayesinde, bulunduğu ortama şıklık katar.

Ayrı ayrı sıraladığımız bu 4 madde dışında belki de en önemlisi çiçeklerin sevgi diliyle duygularınızı yansıtmasıdır. Sevgililer günü mesajı için özel bir sözün yazılı olduğu kart mesajına sahip olmasanız bile çiçekler sahip oldukları anlamlarla duygularınızı ifade etmenize yardımcı olur.

Sevgililer günü için kutuda kırmızı gül akımı devam ediyor. Tercih sırasında birinci sırayı bu tür alıyor. Gül buketleri, vazoda gül aranjmanları ve bunun yanında orkide konseptinde ürünler de trend olarak sevgililer gününde çokça tercih ediliyor. Ancak kırmızı gül aşkı simgelemesi açısından en çok satılan ürün olurken, pembe, beyaz ve mor güllerin tonları da tercihler arasında ön plana çıkıyor.

Şimdiki sözlerim ise özellikle erkekler için, sevgililer günü hediyesi bayanlar için oldukça önemlidir. Ona sahip olmamak kalp kırıcı ve incitici olabilir. Düşünün kız arkadaşınız bir ofiste çalışıyor ve o ortamdaki diğer bayanlara 14 Şubat sevgililer günü dolayısıyla hediye çiçekler geliyor. Sevgilinizin bu durumda nasıl üzüntü yaşayacağını hayal edin. Bence hayal etmeyin (!) Hemen Çiçek Filosu üzerinden hediye çiçeğinizi önceden belirleyin ve tam zamanında kaliteli sunumlarla armağanlarınızı sevdiklerinizle buluşturun. Şu hatırlatmayı da özellikle yapmak istiyorum, Sevgililer Günü için çiçek siparişlerinizi birkaç gün önceden oluşturmanız sorunsuz teslimat hizmeti almanızı sağlayacaktır. 14 Şubat yoğunluğunda aynı gün oluşan talebe cevap vermek zor olurken, önceden sipariş veren müşterilerimiz sevgililerini mutlu etmekte hep bir adım önde olacaktır

 

CicekFilosu

Yorum ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Most popular

Most discussed