ÇiçekFilosu Blog

Sevgililer Günü Resimli Mesajları

Her sene 14 Şubat Sevgililer Günü yaklaştığında bir telaş alır bizleri. Sevdiklerimize en güzel sevgililer günü hediyesi için düşünmeye başlarız.  Hediye seçimi elbette kişisel tercih meselesidir ancak şunu öncelikle belirtmek isteriz ki, çiçekler bir insana armağan olarak sunulabilecek en şık varlıklardır. Hediye seçimimiz tamam ancak sevdiklerimize sunacağımız hediye yanında sevgililer günü mesajı, sevgililer günü mesajları konusunda zorluk çekebilirsiniz. Bizler de sizler için en güzel sevgililer günü resimli mesajlarını biraraya getirdik.

Sevgililer günü resimli mesajları için internette dolaşarak bir şeyler bulmaya çalışıyorsunuz ancak her biri birbirinden daha felaket sonuçlara erişmeniz mümkün. Hele o resimler yok mu? Her biri birbirinden klişe fotoğraflar ardı arkasına sıralanır. İmla hatalarından tutun da, yüklem ve öznesi arasındaki uygumsuzluğa kadar pek çok farklı türden resimli sevgililer günü mesajı sizi karşılar. İşte en azından bu tür durumlar için sizlere yardımcı olmaya çalışacağız. En azından doğru Türkçe ile yazılmış anlamlı mesajlar ile karşılaşmanızı sağlayacağız. Sevgililer günü mesajı konusunda sizlere bir kaç alternatif sunacağız.

Sizde 14 Şubat Sevgililer günü sözleri arasından birbirinden anlamlı en beğendiğiniz sevgililer günü özel sözlerini seçerek sevdiklerinize güzel bir çiçek veya hediyeniz eşliğinde gönderebilirsiniz.  Kısa ve uzun sözler olarak dilediğiniz mesajı ister fotoğraf olarak ister kısa mesaj, dilerseniz güzel bir karta bastırarak sevdiklerinize ulaştırın.

Sevgililer günü mesajları kısa ve öz olmanın yanı sıra uzun mesajlarda tercih edilmektedir. Önemli olan vereceği mesaj ve sizin aşkınızla aranızda bağlantı kuracak mesajı seçebilmeniz olacaktır. buyrun sizde sevgililer günü kartı seçiminizi yapın ve ona aşkınızı en güzel haliyle anlatın.

          Sevgiye dair tüm sözlerim sanadır, bir ömür birlikte, bir ömür yan yana olmamız dileğimle.

Hayata anlam katan tüm güzellikler sendedir, iyi ki varsın, sevgililer günümüz kutlu olsun.

Kalbim seninle atıyor, seninle akıyor zaman, seninle güzelleşiyor dünya, daha nice sevgililer gününde birlikte olmamız dileklerimle.

Göz aydınlığım, sevgililer günümüz kutlu olsun. Ellerimiz hiç ayrılmasın.

Güneşim, hayat ışığım, hayat boyu birlikte mutlu olmamız dileğiyle. Sevgililer günün kutlu olsun.

Tüm hücrelerimde sen varsın, sen diye atar kalbim, iyi ki varsın, seni çok seviyorum, sevgililer günümüz kutlu olsun.

Sen diye atıp duran kalbimi duyuyor musun? Sevgilim, günümüz kutlu olsun.

Yağmurun, göğün, toprağın yavrusudur çiçekler, onların diliyle sesleniyorum sana sevgililer günümüz kutlu olsun.

Her şey senli, her şey senle güzel, iyi ki varsın gamzeli güzel, sevgililer gününü kutlarım.

Gözlerin, ya o saçların, hiç aklımdan çıkmıyor bakışların, seninle aydınlanır dünyam, sevgilim… Sevgililer gününü kutlarım.

Göğe doğru uzanan elerim, her duamda seni anarım, bildiğim ve her daim bileceğim seni ne kadar çok sevdiğim. Sevgililer günümüz kutlu olsun.

CicekFilosu

Yorum ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Most popular

Most discussed