ÇiçekFilosu Blog

Bir Kadına Çiçek Alabileceğiniz 7 Özel Gün

Erkekler, kadınların ne kadar karmaşık olduğundan şikayet edip dururlar, ancak şu noktayı hep atlıyorlar; doğru zamanda doğru çiçekleri vermek, en karmaşık kadını bi

Hemen hepimizin, birlikte bir şeyler yapmak istediğimizde ortadan kaybolan ancak bir şeye ihtiyacı olduğunda hemen telefona sarılıp bizi arayan arkadaşları vardır. Ne kadar can sıkıcı değil mi?

Bir kadına çiçek verme söz konusu olduğunda da aynı şey geçerli. Ona yalnızca bir şey istediğinizde ya da hediye almak için zaman kısıtlı olduğunda kestirme bir yol olarak çiçek almamalısınız. Her şey iyi giderken de ona bir buket çiçek hediye ederek iyi bir örnek oluşturabilirsiniz. Böylece, onu kızdırdığınızda ya da kavga ettiğinizde, mutlu gününüzde ona verdiğiniz çiçeği hatırlatacak bir çiçek verebilirsiniz. Peki, bir kadına ne zaman çiçek verilir? İşte en ideal 7 an…

1  “Özür Dilerim” Çiçeği
Bir buket çiçeğin kazanamadığı bir kalp yoktur; tabi çok büyük bir suç işlemediyseniz. Eğer bir sebepten onun kalbini kırdığınızı düşünüyorsanız, hatanızın farkında olduğunuzu göstermenin yolu, ona bir “Özür dilerim” çiçeği vermektir. Bunun işe yaradığını hepimiz biliyoruz değil mi?

2  Doğum Günü
Doğum gününde çiçek almak opsiyoneldir, hediye seçmek için henüz yeni bir ilişkiniz varsa ya da zamanınız kısıtlıysa, tercihinizi güzel ve özenli bir buketten yana kullanabilirsiniz.

3   Buluşma
Bir kadınla görüşmeye başladınız ve ona gerçek bir beyefendi olduğunuzu göstermek mi istiyorsunuz? Onu akşam saat 8’de evinden alın ve güzel bir buket ile onu şaşırtın. Bu biraz klişe gibi görünebilir ama hemen her kadının hoşuna gidecektir.

4   Yıl Dönümleri
Açıkçası çiçekler, yıl dönümlerinizi önemsediğinizi göstermek için harika bir yoldur.

5   Sadece Çiçek
Yılda iki ya da dört kez, rastgele zamanlarda sevgilinize ya da eşinize çiçek verin. Gerçekten rastgele görünmesi için, önemli olaylardan veya büyük tartışmalardan sonra en az bir iki hafta bekleyin. Bu onu çok mutlu eder ve sizi biraz gizemli, biraz tehlikeli ve aranızdaki şeyi daha romantik bir hale getirir.

6   Yeni Bir İş
Sevgiliniz yeni bir işe mi başladı? İlk iş gününde ofisine bir buket çiçek göndermek, çok romantik bir fikir. Çiçek Filosu’nda yeni iş çiçekleri konseptli onlarca farklı çiçek seçeneği var.

7   Sevgililer Günü
Sevgililer Günü, sevgiliye bir buket gül vermek için en ideal günlerden biridir. Ancak bu özel günde gönderebileceğiniz çiçekler kırmızı bir gül ile sınırlı değil. Beyaz bir orkide ya da papatya da en az gül kadar romantik ve etkileyici olacak.

CicekFilosu

Most popular

Most discussed