ÇiçekFilosu Blog

Sevgililer Günü

Sevgiler Günü Hediye

Sevgililer günü nasıl ortaya çıktı? Aslında her şey M.Ö. 4. Yüzyılda Faunus Lubercus şenliklerinde başladı. Roma hükümdarı Cladius, gençlerin evlenince savaşamayacağını düşündüğünden evliliği yasaklamıştır. Aziz Valentine zalim krala karşı gelir ve gençleri gizlice evlendirir. Durumdan haberdar olan zalim Sevgililer günü çiçek gönder cümlesini kuranları cezalandırmamıştır elbette ama Kral Cladius, Valentine’i öldürtür. Tüm acılara rağmen sevgiler çiçek gibidir.

İşte yüzyıllar önce 14 Şubat günü meydana gelen bu olay nedeniyle Valentine’s day ilan edilir. Ve o acı olaydan sonra her yıl 14 Şubat günü Sevgililer Günü olarak kutlanır. O dönem haydi bugün sevgililer günü çiçek gönder şeklinde bir fikir olmayabilir ancak o günlerde de insanlar birbirine mutlaka çiçek hediye ediyordu. Ülkemizde genel anlamıyla bu duygularla değil, daha çok sevginin günü olarak kutlanıyor.

Sevgililer Günü Çiçek

Bu günün tarihsel açıdan anlamına dair bu bilgiye sahip olduktan sonra sizler de şimdi online çiçek gönder diyenlerdenseniz, Çiçek Filosu sizin için hem kaliteli hem de ucuz çiçek fiyatlarıyla pek çok seçenek sunuyor. https://www.cicekfilosu.com
Yapmanız gereken sadece Sevgilinizi mutlu etmek fikrine sahip olmak, gerisi oldukça kolay, sizin için birkaç seçeneği sıraladık:

Kutuda 10 Gül Kırmızı Gül, Fanusta 5 Kırmızı Gül, Aşkım Benim 11 Gül, Sevgiliye Vazoda  7 Kırmızı Gül, gibi seçenekleri değerlendirebilirsiniz ya da gülden daha farklı seçenekler de var mı diyorsanız size sunabileceğimiz yüzlerce çiçek  konseptimiz bulunuyor. Öte yandan, Sevgiliye Çift Dallı Beyaz Orkide, Sevgiliye Çift Dallı Mor Orkide veya pelüş bir oyuncak eşliğinde Kutuda Ayıcık ve Gül alternatiflerini de değerlendirebilirsiniz.

Çiçek varsa her yer aşk kokar
Çiçek varsa her yer aşk kokar

Çiçekler: Sevgililer gününde en iyi hediye tercihlerinden birisidir.

Sevgililer günü hediyeleri konusunda yaşayabileceğiniz kararsızlığı anlayabiliyoruz. Her sene olduğu gibi bu yıl da sevgililer günü 2018 için hediye konusunda pek çok fikir aklınızda ve zihninizi meşgul ediyor. O halde sizlere bir önerimiz olacak. Türkiye’de çiçekçi sektörüne öncülük eden ÇiçekFilosu sitemizi mutlaka ziyaret etmelisiniz. Çünkü bu çiçek satış sitesinde sizler için hazırlanmış özel bir sevgililer günü hediyeleri kategorisi bulunuyor. Web sitesinin hemen üst kısmında yer alan menüden; sevgililer günü hediye aramalarınızı kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Hayatınıza renk katan değerli sevdikleriniz için en özel olana ulaşmak istediğinizin farkındayız. Şunu unutmamlısınız ki, çiçekler bir insana sunulabilecek en kıymetli armağandır. Çünkü onlar sahip oldukları hoş kokular ve rengarenk dokularla adeta yeryüzünün zarafet elçileridir. Bu yıl da 14 şubat sevgililer günü hediyesi için tercihinizi çiçeklerden yana kullanmalısınız.

Hislerinize tercümandır çiçekler. Çiçeklerin sevgi diliyle düşüncelerinizi zarafet dolu biçimde sevdiklerinize ifade edebilirsiniz. Sevgililer günü mesajı için çiçeklerin dilinden faydalanabilirsiniz. Çiçeklerle karşılanmak herkesin hayallerini süsler. Çünkü onların insana yaşattığı onurlandırma duygusunu yeryüzündeki çok az şey sağlar. Sevdiklerinizin hayallerini gerçeğe dönüştürmek için çiçekler eşliğinde sevgililer günü sürprizleri gerçekleştirebilirsiniz.

Sevgililer gününde onu gururlandırın
Sevgililer günü çiçekleri

 

CicekFilosu

Yorum ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Most popular

Most discussed