ÇiçekFilosu Blog

Anneler Günü Kart Mesajları ve Çiçek Notları

Onların aklından hiç çıkmıyoruz. Yaşımız kaç olursa olsun, ama bizler öyle miyiz? Bazı zaman unutuveriyoruz onların bizler için yaptıklarını. Böylesi özel bir günde hatırlanmak onların en büyük hakkı, annenize göndereceğiniz çiçeğin yanında  anneler günü kısa mesajları, anneler günü yazıları için işte birkaç alternatif;

Anneler Günü İçin En Güzel Hediye Notları

“Anneler günün kulu olsun. Şefkat abidesi, güzellik pınarım. Nice nice güzel anneler gününde birlikte olmak dileğiyle.”

“Benim annem, güzel annem, sığınağım, sırdaşım, yoldaşım, seni çok seviyorum. Anneler günün kutlu olsun.”

“Gözlerinin kenarında yorgunluk, belki bezgin ama hep merhametlidir senin kucağın.”

“Annelerin en güzeline çiçeklerin en güzeli yakışır. Annem… Anneler günün kutlu olsun.”

Sıraladığımız anneler günü uzun mesajlarını dilerseniz anneler günü whatsapp mesajı olarak da paylaşabilirsiniz.

Daha fazla anneler günü hediye notu ve Diğer Anneler günü kart mesajları için Buradan

Anneniz için en güzel çiçeği seçerek onu mutlu etmek için Buradan Onu mutlu etmeye bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

Gökyüzü gibi örter onlar bizi, korur kollar başımızdaki kutsal kubbe gibi. Anneler, göğsünde huzur bulduğumuz, sırdaşımız, yoldaşımız, her şeyimiz. Her yıl mayıs ayının ikinci pazarı kutlanan Anneler Günü’nde onlara sunabileceğiniz en özel hediyedir çiçekler. Çünkü en az onlar kadar saf ve onlar kadar zariftir çiçekler. Anneler gününde siz de güzel bir anneler günü kart mesajı seçerek sitemiz üzerinden göndereceğiniz buketlerle, onlara büyük bir mutluluk sunabilirsiniz.

Arif Nihat Asya’dan Sezai Karakoç’a, Nazım Hikmet Ran’dan Ataol Behramoğlu’na kadar pek çok şair hep anneleri için yeryüzünün anaları için şiirler kaleme almıştır. Çünkü anne yürek işidir. Ve evlatlar hep onların yokluğunda kıymetini bilmeye başlar. Geç olmadan annelerin kıymetini bilelim. Onlara taze çiçeklerle hazırlanan kocaman bir buket ve ona iliştirilmiş kısa ama öz iki güzel cümle gönderelim, sevgimizle birlikte.

Gözünden bile sakındı bizleri. Her daim bebek gibi kolladı bizleri. Şimdi onlar için bir şeyler yapmak ve güzel bir hediye sunma zamanı. Ömrünü evlatlarına adar onlar. Yeryüzünün en şefkatli ve merhametlileridir onlar. Anneler günü yaklaşırken, onlara sunulacak en özel hediyeyi buradan temin edebilirsiniz. Yaşama anlam katan eşsiz güzellikteki anneler için doğa harikası çiçeklerle oluşturulmuş özel buketler sizleri bekliyor. Türkiye’nin en kapsamlı çiçekçilik platformu olan Çiçek Filosu aracılığıyla annelerinize sürpriz yapabilirsiniz. Üstelik en uygun fiyatlı anneler günü

çiçeklerini tek çatı altında bulacaksınız. Doğa harikası çiçeklerle annelerinize unutamayacağı jestler yapabilirsiniz. Kutuda, vazoda, fanus içinde ya da saksı çiçekler arasından seçim yapabilirsiniz. Elbette onlar dünyanın en güzel varlıkları ve baş tacımız oldukları için en iyisini hak ediyorlar. Çiçek Filosu’nda bulunan Vip Tasarım bölümünde yer alan orjinal tasarımlara da göz atmalısınız!

ANNELER GÜNÜ NE ZAMAN?

Aslında her gün en özel hediyeleri hak ediyor onlar ancak Türkiye’de özel olarak kutlanan “Anneler Günü Ne Zaman?” diye merak ediyorsanız işte cevabı: bahardan yaza geçiş ayı olan Mayıs’ın ikinci pazarı kutlanıyor. Bu sene 14 Mayıs Pazar 2017 tarihinde kutlanacak.

ANNELER GÜNÜ NASIL KUTLANMAYA BAŞLANDI?

Bu özel gün, ABD’nin Philadelphia eyaletinde yaşayan 41 yaşındaki öğretmen Anna Jarvis’in armağanıdır. Hikayesi ise şöyledir; Jarvis isimli öğretmen annesiyle kavga eder. Bu kavgadan kısa süre sonra Jarvis’in annesi vefat eder. Yaşadığı durumu içine sindiremeyen Jarvis, bir kampanya başlatmaya karar verir. Jarvis, 1907 yılında Amerika’daki tüm iş adamlarına, politikacılara, gazete patronlarına ve din adamlarına fikrini anlatan binlerce mektup gönderir. Mektuplar etkisini gösterir ve ilk kez 9 Mayıs 1908’de Anneler Günü olarak kutlamalar yapılır. Türkiye’de ise Cumhuriyetin ilanından sonra ilk kez 1956 yılında anneler günü resmen kutlanmaya başlanmıştır. Bu özel gün için Mayıs ayının ikinci pazarı seçilir. Türkiye’de her yıl düzenli şekilde bu özel gün kutlanmaya devam etmektedir. Öte yandan bu özel günü bizlere armağan eden Anna Jarvis, yaşamı boyunca hiç evlenmez. Yaşamı boyunca anneliği hiç tadamaz ve ne tek başına bir yaşlı bakım evinde hayata gözlerini yumar.

ANNELER GÜNÜ İÇİN ÖZEL BİR ÇİÇEK VAR MI?

Annelere tüm çiçekler yakışır. Çünkü onlar çiçeklerin tüm güzelliğini üzerinde taşıyan nadide varlıklardır. Ancak beyaz renkli karanfiller, bugüne kadar hep Anneler Günü çiçeği olarak armağan edile gelmiştir. Beyazlık onların saf ve temizliğini simgelemektedir. Kalbinizin en değerlisi anneniz için aldığınız hediyenin önemi yoktur. Ancak çiçekler gerçekten de mükemmel armağanlardır.

Buketler en ideal hediye olarak düşünülebilir. Gül, papatya ya da orkide de tercih edilebilir. Saksı çiçekleri de mükemmel bir anneler günü hediyesi olabilir. Çiçek Filosu tarafından hazırlanan Anneler Günü Çiçekleri kategorisini mutlaka ziyaret etmelisiniz. Baharın müjdecisi kır çiçekleri de özel bir seçim olabilir. Her biri özel her biri birbirinden güzel onlarca farklı tasarımı Çiçek Filosu web sitesinden bulabilirsiniz.

Anneler günü programınızı önceden yapın. Hemen şimdi www.cicekfilosu.com adresi üzerinden siparişinizi verin, 14 Nisan 2017 Pazar günü yaşanacak yoğunluktan etkilenmeyin. Anneniz mutu olsun! Mutluluklar hep onları bulsun!

 

 

CicekFilosu

Yorum ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Most popular

Most discussed