ÇiçekFilosu Blog

Finansbank’ın çiçekçi reklamı

Gönül kırgınlıklarında, özür çiçekleri yardımımıza koşar. Çünkü onlar duyguların en güzel anlatıcısıdır. Şaşalı sözlerden çok daha etkilidir onlar. Renkleri, dokuları ve kokularıyla çiçekler yeryüzüne gönderilmiş en muhteşem armağandır. İnsan bu elbette hatalar yapar, önemli olan hatalardan ders almaktır. Çiçekler insanların zor durumlardan kurtaran yegane varlıklardır. Orkide, menekşe, kır çiçekleri, lilyum isimleri bile insana huzur vermeye yetiyor. Kırgınlıklarda sunabileceğiniz özür çiçekleri çoğu zaman başarılı oluyor. İşte tam da bu konuda hazırlanmış olan Finansbank’ın reklamı sosyal medyada izlenme rekorları kırıyor.

Çiçek temalı Finansbank reklamı izlenme rekorları kırıyor. Çiçekçi dükkanında başlayan reklam filmini bugüne kadar sosyal paylaşım ağı YouTube üzerinden 5 milyon 600 bin kişi izledi.

QNB Finansbank tarafından hazırlanan “Hayat aldıklarından fazlasıdır!” temalı reklam dizisi sosyal medya üzerinden yoğun ilgi görüyor. Film kredi kartıyla satın aldıklarımızın hayatımızdaki anlamı üzerinde duruyor ve bu noktaya vurgu yapıyor. Reklam filmi çiçekçi dükkanında başlıyor. Eşiyle önceden yemek için sözleşen Emre, bu sözünü unutup maça gidiyor. Yaptığı hatayı anlayan Emre, gönül almak için eşine çiçek alıyor. Bu senaryo üzerinden kurgulanan reklama oldukça profesyonel ve hoş bir melodiyle şu şarkı sözleri eşlik ediyor:

REKLAM FİLMİNDEKİ SÖZLER

“Emre bugün eşine çiçek aldı bak neden?

Maça gitti oysaki sözleşmişti önceden,

Düşündü bu hatadan ders aldı aniden,

gönül almak istedi çiçek aldı bu yüzden,

Kart Finans’la aldığın her şeyin var anlamı

Hayat aldıklarından fazlasıdır arkadaş”

Sosyal paylaşım sitesi YouTube’da 28 Şubat 2017’de yüklenen reklam filmi bugüne kadar 5 milyon 600 bin kişi tarafından izlendi.

CicekFilosu

Yorum ekle

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Most popular

Most discussed